dijous, 10 d’agost del 2017

PRESSUPOST REAL: QUÈ COSTA FER UNA VOLTA AL MÓN?

Que quant costa viatjar així?

La voluntat!!!

Els límits ens els posem nosaltres. A vegades en forma d'excuses, altres en forma de falses pors i temors. Al final, si vols pots! O com jo dic,  no és voler, són les ganes! Cumplir somnis no es cosa de superherois, mil·lionaris o persones afortunades, és una necessitat i molt humana! Per què no?

Però va, ara enserio', jajajaja, ací van les despeses que hem tingut en tota la volta al món! Feu números! Que igual resulta que teniu més gastos' mantenint hipoteca, cotxes, lloguers, eixides, rebaixes, alcohol, festes, etc. etc. etc. Per això dic, que no es poder, sinó voler, és qüestió de prioritats i cadascú té les seues i són totes igual de respectables!

Totes les despeses que s'indiquen són per a dues persones.


La mitja diària de despeses ha estat de 65€ al dia dues persones.  

Teníem previst que foren 50€ al dia però finalment, a l'incloure Austràlia, Canadà i els EEUU (més l'imprevist en Índia) ha incrementat el pressupost inicial. 


El pressupost inicial per als vols era de 2.000€ però sense comptar els primers d'anada 826€. És a dir, que ens hem passat uns 600€ del pressupost inicial. 

Finalment, si afegim el segur de viatge amb Iati, les despeses del viatge han estat:


És a dir, estar 6 mesos viatjant pel món ens ha costat 7.734€ per persona, que no està tan malament! :D

Així és que, qui tinga el somni de viatjar llarg, com a motxiller, això sí, o fer la volta el món, que pose la vidriola perquè és possible i podria convertir-se en una realitat, si tens ganes, clar! ;-D


1 comentari: